2015
& Wat

Op zaterdag 27 juni 2015, als de nacht langzaam valt, trekt een kolonne van honderden lopers zich op gang langs een uniek parcours van 5 of 10 kilometer doorheen het historisch stadscentrum van Kortrijk. Langs het parcours dompelen we de deelnemers onder in een unieke sfeer waarin muziek, licht en een sportieve belevenis centraal staan.

Zowel de competitieve loper als de recreant kan genieten van een prachtige tocht langsheen de mooi verlichte gebouwen en pleintjes die onze historische steden rijk is. Ook de sympathisanten kunnen op deze rustige avond genieten van de vele terrasjes en de gezellige sfeer rond het parcours. 

Voor de eerste maal mogen we nu ook het label van de Eurometropool dragen dat staat voor kwaliteit en ambitie. Daardoor kunnen we met trots de Eurometropool Nocturne Tours voorstellen die u naar de centra van Doornik, Kortrijk en Rijsel brengt.

Tevens maakt de midzomerrun deel uit van de Zatopek Urban Tour die enkele grote nationale en internationale runs overkoepelt. Door deze samenwerking kunnen we jou in deze drie steden een prachtig spektakel aanbieden van een zeer hoogstaand niveau.

Bovenal kunnen we u met trots melden dat we dit jaar opnieuw enkele goede doelen kunnen steunen waaronder de VZW Natuurpunt en voor het eerst ook Artsen zonder grenzen (meer uitleg hierover vindt u hier)

Alle nodige info kan je op deze site terugvinden door op de links bovenaan de pagina te klikken...

Meer natuur in Vlaanderen dankzij Lampiris en Natuurpunt.

Op vertoon van uw borstnummer ontvang je VOOR de wedstrijd een kwaliteitsvol T-shirt van Lampiris.
Elke deelnemer die zijn T-shirt tijdens de run draagt brengt één euro op voor Natuurpunt, dankzij Lampiris. De opbrengsten worden gebruikt om nieuwe natuur aan te kopen rond Kortrijk (Leiekant) en Brugge (Wulgenbroeken).
Meer info over de samenwerking tussen Lampiris en Natuurpunt kan je vinden op www.lampiris.be/natuurpunt.

ziehier ons nieuw ontwerp van de schitterende loopshirt

 
Inschrijven
& deelnemen
INSCHRIJVINGEN STARTEN NU!
Artsen zonder grenzen

Artsen zonder grenzen kan ook UW steun gebruiken.

Om humanitaire hulp te kunnen bieden waar en wanneer dat nodig is, zowel tijdens noodsituaties als in vergeten crisisgebieden.

Steun Artsen zonder grenzen door te storten op onderstaand rekeningnummer

BE45 1420 5130 0089 met de vermelding “Midzomerrun” en ontvang vanaf 40€ een fiscaal attest.

 

Meer info kan u vinden op http://www.msf-azg.be/nl

Om een volledige onafhankelijkheid te bewaren tegenover politieke, religieuze en economische belangen.