Meer natuur in Vlaanderen dankzij Lampiris en Natuurpunt.

Op vertoon van uw borstnummer ontvang je VOOR de wedstrijd een kwaliteitsvol T-shirt van Lampiris.
Elke deelnemer die zijn T-shirt tijdens de run draagt brengt één euro op voor Natuurpunt, dankzij Lampiris. De opbrengsten worden gebruikt om nieuwe natuur aan te kopen rond Kortrijk (Leiekant) en Brugge (Wulgenbroeken).
Meer info over de samenwerking tussen Lampiris en Natuurpunt kan je vinden op www.lampiris.be/natuurpunt.

ziehier ons nieuw ontwerp van de schitterende loopshirt

 
Inschrijven
& deelnemen
INSCHRIJVINGEN STARTEN NU!
2015
Waar & Wanneer

2015 gaan we opnieuw met een vernieuwd parcours van start! Nog meer door het centrum én opnieuw héél verrassend.

Zo maken wij in 2015 opnieuw deel uit van de Lampiris Green Tour. Dit criterium, gesteund door Zatopek Magazine, bestaat uit 6 wedstrijden, waarvan drie in Vlaanderen en drie in Wallonië.

met de originele succesvolle formule van de muzikale avondrun met héél veel animatie gaan we nu zowel naar Doornik als naar Rijsel. Telkens dichtbij de "hometown" Kortrijk maar absoluut o zo verrassend. Prachtige parcours in ongelooflijk mooie historische centrums. echt de moeite om zo deze nieuwe steden te verkennen!

Er staan verschillende nieuwigheden op de planning. Dus zeker de moeite om verder te lezen.
Noteer alvast:

2013 & 2014
Hoe het was

De beide edities 2013 en 2014 waren een héél groot succes!

Zo gaat Kortrijk resoluut verder met een parcours 95% door het centrum van de stad en gaat de rest langs de Leieboorden (2015 het jaar vd Leieboorden).

 

 

 

2014
& Wat

Als de nacht langzaam valt, trekt een kolonne van honderden lopers zich op gang langs een uniek parcours van 5, 10 of 15km doorheen het historisch stadscentrum van Kortrijk, Brugge of Ieper. Langs het parcours dompelen we de deelnemers onder in een unieke sfeer waarin muziek, licht en een sportieve belevenis centraal staan.

We zijn fier dat we vanaf nu het ambitieuze kwalitatieve EMP label mogen dragen.
De midzomerrun Kortrijk maakt nu ook deel uit van het eigen EMPN ( Kortrijk - Doornik - Rijsel ).


De EMP is een Europese instantie die grensovershrijdende acties binnen de regio Z-WVlaanderen en N-Frankrijk stimuleert.

Voor de tweede maal worden enkele avondlopen samengebracht in één welluidend criterium : de Midzomerrun. Een belangrijke factor doorheen dit criterium is dat we met de verschillende organisaties (naast vzw natuurpunt) nòg enkele Goede Doelen steunen.

Tevens maakt de midzomerrun deel uit van de Zatopek Urban Tour die enkele grote nationale en internationale runs overkoepelt. Door deze samenwerking kunnen we jou in deze steden een prachtig spektakel aanbieden van een zeer hoogstaand niveau.

Alle nodige info kan je op deze site terugvinden.