Midzomerrun in 2015

De datums voor volgend jaar komen er aan!

  • Kortijk: 27 juni 2015
2014
Waar & Wanneer

De editie van 2014 zal het criterium beginnen met enkele nieuwigheden.
Zo maken wij in 2014 opnieuw deel uit van de Lampiris Green Tour. Dit criterium, gesteund door Zatopek Magazine, bestaat uit 6 wedstrijden, waarvan drie in Vlaanderen en drie in Wallonië.
We lopen verder op de succesvolle weg met het gekende concept. Er staan verschillende nieuwigheden op de planning die we binnenkort wereldwijd kenbaar gaan maken.

Er staan verschillende nieuwigheden op de planning. Dus zeker de moeite om verder te lezen.
Noteer alvast:

Meer natuur in Vlaanderen dankzij Lampiris en Natuurpunt.

Op vertoon van uw borstnummer ontvang je VOOR de wedstrijd een kwaliteitsvol T-shirt van Lampiris.
Elke deelnemer die zijn T-shirt tijdens de run draagt brengt één euro op voor Natuurpunt, dankzij Lampiris. De opbrengsten worden gebruikt om nieuwe natuur aan te kopen rond Kortrijk (Leiekant) en Brugge (Wulgenbroeken).
Meer info over de samenwerking tussen Lampiris en Natuurpunt kan je vinden op www.lampiris.be/natuurpunt.

 
Inschrijven
& deelnemen
INSCHRIJVEN KAN VANAF NU!

KORTRIJK ( 28 juni )

BRUGGE ( 9 juli )

IEPER ( 30 augustus )

Voor Kortrijk en Ieper: indien niet mogelijk om betaling uit te voeren met 3SD betaalkaart, kan dit met Mastercard ofwel met opgave van je IBAN & BIC code voor een éénmalige domicialisatie. Zo kunnen wij dan de opdracht geven aan uw bank ter betaling met uw goedkeuring.


2014
& Wat

Als de nacht langzaam valt, trekt een kolonne van honderden lopers zich op gang langs een uniek parcours van 5, 10 of 15km doorheen het historisch stadscentrum van Kortrijk, Brugge of Ieper. Langs het parcours dompelen we de deelnemers onder in een unieke sfeer waarin muziek, licht en een sportieve belevenis centraal staan.

ook in 2014 kan zowel de competitieve loper als de recreant genieten van een prachtige tocht langsheen de mooi verlichte gebouwen en pleintjes die deze historische steden rijk zijn. Ook de sympathisanten kunnen op deze rustige avond genieten van de vele terrasjes en de gezellige sfeer rond het parcours.

Voor de tweede maal worden enkele avondlopen samengebracht in één welluidend criterium : de Midzomerrun. Een belangrijke factor doorheen dit criterium is dat we met de verschillende organisaties (naast vzw natuurpunt) nòg enkele Goede Doelen steunen.

Tevens maakt de midzomerrun deel uit van de Zatopek Urban Tour die enkele grote nationale en internationale runs overkoepelt. Door deze samenwerking kunnen we jou in deze steden een prachtig spektakel aanbieden van een zeer hoogstaand niveau.

Alle nodige info kan je op deze site terugvinden.

2013
Hoe het was

De editie 2013 was een heel groot succes!

Samen waren er 8000 lopers die bij duisternis de verschillende centrums hebben verkend.

De vele lovende getuigenissen motiveren ons enkel om volgende editie nog beter te doen!

Elke stad is nu reeds volop van start gegaan met te brainstormen hoe we beter kunnen doen om jou opnieuw origineel te kunnen laten genieten van je sportieve prestatie.